Det kallas kärlek

Lukas och Sally är inte släkt men S är lite av både storasyster och mamma för L och då måste man ju agera lillebror/son. Jag bara MÅSTE retas lite!!


image26

image27


image28

Avslappnat

image24


Här ser L ut att vara lika lång som S, men tro mig - sammanlagt är han bara hälften så stor. Han har otroligt långa ben, det är nästan så att vi tror att det kan vara lite raskatt i honom, kanske siames. Han är finlemmad och S är muskulös. Ska bli kul att se hur han ser ut som vuxen!

Bevis!

image23

Trägen vinner! Med varsam hand och tålamod har lille Lukas äntligen funnit sig tillrätta. Efter tre veckor hos oss accepterade Sally honom och en vecka senare ser det ut så här!! Det värmer i hjärtat med tanke på att han "grät" de första dagarna hos oss när han längtade efter kattsällskap.

Lukas

image20

På den här bilden har Lukas varit hos oss i två veckor och vågar sig ut på äventyr - utanför rummet. Sally har börjat acceptera honom och leker med honom ibland eller tvättar honom lite försiktigt ibland. Men han är fortfarande avvaktande mot henne eftersom han inte riktigt vet var han har henne - hon beter sig inte som de andra katterna han haft runt sig tidigare. Vad han behöver är en annan katt nära sig och varje gång Sally går ifrån honom så ropar han på henne, även om hon daskat till honom i huvudet för att markera.

Han vågar sig som sagt ut på äventyr på resten av övervåningen. Nere på undervåningen hör vi hur han galopperar fram och tillbaka i allrummet för att sedan avsluta galoppen med en sladd in i sitt trygga rum.

RSS 2.0